Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Sergen Yalçın Fenerbahçeliyim / Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi - Spor : Sergen yalçın fenerbahçeli yıldızla anlaştı!

Sergen Yalçın Fenerbahçeliyim / Fenerbahçe Deplasmanda Göztepe'ye 1-0 Yenildi - Spor : Sergen yalçın fenerbahçeli yıldızla anlaştı!. Sergen yalçın istediği fenerbahçeli'yi açıkladı. Aytemiz alanyaspor'un teknik direktörü sergen yalçın, medipol başakşehir maçı sonrası transferle ilgili konuştu. En dikkat çekici özelliği rahat olması. Adam fenerbahçeliyim demiyor,işiniz gücünüz algı. Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı.

Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı. Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Bu 8 taş lı fenerbahçeli olamaz şerefli insanların takımıdır fenerbahçe. Fenerbahçeliyim derbi öncesi böyle bir haberin amacı nedir? Ancak en ağır ifadelerden biri sergen yalçın'dan geldi.

Serhat Akın sosyal medyayı salladı! Fenerbahçe'nin eski ...
Serhat Akın sosyal medyayı salladı! Fenerbahçe'nin eski ... from isbh.tmgrup.com.tr
Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Sergen yalçın, biz girişimimizi yaptık ve fenerbahçe'den yanıt bekliyoruz. Ancak en ağır ifadelerden biri sergen yalçın'dan geldi. Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı. Ligin iddialı takımlarından btcturk yeni malatyaspor'un, teknik direktör sergen yalçın ile yollarını ayırma kararı alması gündeme bomba gibi düştü. Ajansspor kanalin eklediyi sergen yalçın'dan n'sakala'nın atılmasıyla ilgili dikkat çeken sözler! .ile yollarını ayırarak yeni malatyaspor ile anlaşan sergen yalçın, fenerbahçeli alper potuk'u istiyor. Sergen yalcin türkiye'den eski futbolcu on numara son kulüp:

Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı.

Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Yorumcuların sözleri ise çok çarpıcıydı. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Sergen yalçın kumarda kaybetti soluğu sedat peker'in yanında aldı. Sergen yalçın, mehmet ekici'yi istiyor. Aytemiz alanyaspor'un teknik direktörü sergen yalçın, medipol başakşehir maçı sonrası transferle ilgili konuştu. Emre bol ayrıca sergen yalçın'ın fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, bu arada sergen yalçın fenerbahçeli'dir. Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı. Ajansspor kanalin eklediyi sergen yalçın'dan n'sakala'nın atılmasıyla ilgili dikkat çeken sözler! En dikkat çekici özelliği rahat olması. Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı. Fenerbahçeli iki isme sergen yalçın ayarı. Sergen yalcin türkiye'den eski futbolcu on numara son kulüp:

Bu 8 taş lı fenerbahçeli olamaz şerefli insanların takımıdır fenerbahçe. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Sergen yalçın bunu beşiktaşa kızgınlıktan söylemişti o dönem beşiktaş camiasıyla arası limoniydi i̇stanbulsporda iken beşiktaş. Bein sports'a konuşan sergen yalçın'ın ozan tufan'la ilgili açıklamaları şöyle Ömer faruk irak 3 gün önce.

Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı ...
Ünlü Futbolcu Reus: Emre Mor'un Yaşam Tarzı ... from foto.haberler.com
Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor. Adam fenerbahçeliyim demiyor,işiniz gücünüz algı. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Süper lig ekiplerinden btcturk yeni malatyaspor'da teknik direktör sergen yalçın ile yolların beklenmedik bir şekilde ayrılması gündeme adeta bomba gibi düştü. İmza töreninde doğuştan fenerbahçeliyim açıklamasında bulundu. Aytemiz alanyaspor'un teknik direktörü sergen yalçın, medipol başakşehir maçı sonrası transferle ilgili konuştu. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin : Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı.

Yorumcuların sözleri ise çok çarpıcıydı.

Sergen yalçın kumarda kaybetti soluğu sedat peker'in yanında aldı. Eskişehirspor* 5 eki 1972, istanbul, türkiye. Ömer faruk irak 3 gün önce. Sergen yalçın, sezonun ikinci yarısında fenerbahçe ozan tufan'ı alanyaspor'a kiralatmıştı. Ancak en ağır ifadelerden biri sergen yalçın'dan geldi. Kısa sürede binlerce kişi tarafından paylaşılan videoa sergen yalçın, abi aramızda fark var. Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı. Adam takımı rezil etti, transferde geç kaldık falan dedi yani kıvırdı. Böyle bir transfer olduğu için çok mutluyum. Adam fenerbahçeliyim demiyor,işiniz gücünüz algı. Btctürk yeni malatyaspor'da teknik direktör sergen yalçın, fenerbahçe'de kadroya yazılmayan mehmet ekici'yi transfer etmek istiyor. Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti. Fenerbahçe'den ozan tufan'ı çok beğendiğini belirten yalçın, 23 yaşındaki oyuncuyu transfer etmek istediklerini söyledi.

Sergen yalçın, mehmet ekici'yi istiyor. Böyle bir transfer olduğu için çok mutluyum. Ömer faruk irak 3 gün önce. Aytemiz alanyaspor'un teknik direktörü sergen yalçın, medipol başakşehir maçı sonrası transferle ilgili konuştu. Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Hüseyin Göçek Yönetecek - Spor
Fenerbahçe - Beşiktaş Derbisini Hüseyin Göçek Yönetecek - Spor from foto.haberler.com
Bein sports'a konuşan sergen yalçın'ın ozan tufan'la ilgili açıklamaları şöyle Sergen yalçın yönetimindeki alanyaspor, süper lig'de gösterdiği performansla ilk 5'î zorluyor. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Sergen yalçın fenerbahçeli yıldızla anlaştı! Yorumcuların sözleri ise çok çarpıcıydı. Emre bol ayrıca sergen yalçın'ın fenerbahçeli olduğunu söyleyerek, bu arada sergen yalçın fenerbahçeli'dir. Sergen yalçın fenerbahçe`ye gitmem hataydı dedi. Fenerbahçeliyim, ailemde fenerbahçeli kanalımıza abone olmak i̇çin :

Trt'de yorumculuk yapan sergen yalçın, fenerbahçelileri kızdıran açıklamalar yaptı.

Süper lig ekiplerinden btcturk yeni malatyaspor'da teknik direktör sergen yalçın ile yolların beklenmedik bir şekilde ayrılması gündeme adeta bomba gibi düştü. Sergen yalçın beşiktaş'ta sadece teknik direktör değil… akıl hocası, yaşam koçu hatta yatırım uzmanı. Aytemiz alanyaspor'un teknik direktörü sergen yalçın, medipol başakşehir maçı sonrası transferle ilgili konuştu. Adam fenerbahçeliyim demiyor,işiniz gücünüz algı. Ajansspor kanalin eklediyi sergen yalçın'dan n'sakala'nın atılmasıyla ilgili dikkat çeken sözler! Ligin iddialı takımlarından btcturk yeni malatyaspor'un, teknik direktör sergen yalçın ile yollarını ayırma kararı alması gündeme bomba gibi düştü. Fenerbahçeli taraftarlar bu sözler üzerine sosyal medyada sergen yalçın aleyhinde mesajlar yolladı. En dikkat çekici özelliği rahat olması. Ben 11 yaşında falan başladım beşiktaş'ta oynamaya. Sergen yalçın, biz girişimimizi yaptık ve fenerbahçe'den yanıt bekliyoruz. Sergen yalçın, mehmet ekici'yi istiyor. Bu 8 taş lı fenerbahçeli olamaz şerefli insanların takımıdır fenerbahçe. Sergen yalçın istediği fenerbahçeli'yi açıkladı.

Sergen'in bu sözleri sosyal medyada fenerbahçeli taraftarların büyük tepkisini çekti sergen yalçın fenerbahçe. Btctürk yeni malatyaspor'da teknik direktör sergen yalçın, fenerbahçe'de kadroya yazılmayan mehmet ekici'yi transfer etmek istiyor.